Interieuradvies

Dit kan al vanaf € 495,- voor particulieren.

Hoe gaat het in z'n werk?

Ik kom langs bij u thuis en we bespreken uw wensen.

Elke opdracht is weer anders, het accent van het advies kan ook iedere keer anders komen te liggen, net wat nodig is en wat u wilt.
Ik maak foto’s en meet indien nodig de ruimte op. (Het is handig als er een plattegrond aanwezig is)
Dan ga ik er mee aan de slag, werk het concept uit. Afhankelijk van uw wensen komt het accent te liggen op indeling, kleuren, lichtplan.
Daarna kom ik opnieuw bij u thuis en presenteer ik het plan.
Het plan bestaat uit een kleurenplan met stalen, een tekening op schaal, indelingsvoorstel en een moodboard. Het kan nog worden uitgebreid met een 3D presentatie of uitgewerkt meubileringsplan. (meerprijs)

Vervolgens kunt u zelf het plan uitvoeren of laten uitvoeren.
Wilt u na presentatie van het plan nog verdere hulp dan maken we hiervoor opnieuw een tariefafspraak. U kunt bijvoorbeeld denken aan samen winkelen voor meubels/accessoires en het afstylen van de ruimte wanneer het in grote lijnen klaar is.

Bij grotere projecten is het mogelijk om vooraf een tarief af te spreken gebaseerd op het ingeschatte aantal uren en kan ik met een opgegeven budget aan het werk.

 

Flitsadvies

Dit is een circa twee uur durend advies en kost €135,-
Ik kom bij u thuis en geef advies ter plekke voor een ruimte. Dit kan indelingsadvies zijn of kleuradvies of een combinatie. Ter plekke maak ik schetsjes van wat we bespreken. U kunt daarna zelf verder met de uitvoering.

Uurtarief

€65,- bijvoorbeeld voor afstyling
Binnen een straal van 20 km rond Paterswolde reken ik geen reiskosten, daarbuiten 0,28 cent per kilometer.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, bel 06 44028617 of stuur me een berichtje.