Klanten vertellen

Tineke en Wouter uit Eelde-Paterswolde

We hebben je ingeschakeld omdat ik bij een kennis zag dat ze het leuk had ingericht. Zij had advies van jou gekregen.

Ons probleem was dat het ontbrak aan eenheid en stijl.
We zijn blij met de mooie kleuren en spullen die bij elkaar passen.

Je bent prettig in het contact. Je sluit aan bij de klant.

Ik vind het prettig dat we een concreet plan hebben gekregen waarbij opties van verschillende prijscategorieën werden genoemd. Ook waardeer ik dat we naderhand nog eens contact konden zoeken toen we vragen hadden over de uitvoering. Daarom heb ik je al aanbevolen bij vrienden.

Jose en Peter uit Exloo

We hebben je ingeschakeld vanwege jouw vakkennis, smaak en professionaliteit.
Je hebt er voor ons een geheel van gemaakt. Landelijk en modern samengevoegd. Kleuren gekozen waar we zelf niet aan hadden gedacht. Ineens viel alles samen.

We zijn blij met de harmonie in het geheel. Mooie rustige woonomgeving.

Erg prettig om met je te werken. Je luistert naar de woonwensen van de klant, je bent flexibel, je beweegt mee met de klant en verdiept je in de wensen. Alles wordt uitgewerkt in een woonplan en deze functioneert nu als leidraad voor ons. We volgen het plan en maken daar keuzes in en van daaruit verder. We hebben op deze wijze de tijd om tijd nemen. Genieten is het!

Wij zouden je zeker aanbevelen bij anderen, o.a. omdat je oprecht in je meedenken bent en tevens zeer betrouwbaar in waar je voor staat. Professioneel ten top wat ons betreft. Daarnaast beveel jij jezelf aan. Jouw plan lag bij ons op tafel en werd er gevraagd wie dat mooie woonplan gemaakt had voor ons.

 

 

Jaap en Rianne uit Paterswolde

We hebben je ingeschakeld omdat je onze huiskamer zo ontzettend leuk hebt gestyled.
Je hebt onze lange pijpenla-achtige woonkamer met  goede ideeën  ingericht, je hebt snel de stijl door van ons en wat wij mooi/leuk vinden
Je bent makkelijk en flexibel om mee te werken
We zouden je zeker aanbevelen aan anderen omdat je fijn mee denkt en met meerdere ideeën komt die goed uitvoerbaar zijn, je snel kunt verplaatsen in de stijl van anderen en daarop leuk voortborduurt

Ria uit Groningen

Ik heb je ingeschakeld omdat ik na mijn scheiding er niet uit kwam hoe ik van dit huis weer mijn thuis kon maken.

Ik vond het heel prettig dat je mee dacht in het vinden van mijn eigen stijl, en mij er vertrouwen in gaf dat meer kleur echt bij mij paste. 

Het is een prachtig geheel geworden, helemaal precies zoals ik ben!  Ook de kinderkamers zijn zo mooi geworden, de kinderen vinden het zelfs leuk om weer op te ruimen nu!

Marianne de Vries uit Assen

Verhuizen naar een kleiner huis, ik dacht echt niet dat dit kon.

Wat een keuzes heb ik moeten maken. Dat was vooral de reden dat ik je heb ingeschakeld. 
Je hebt me heel goed geholpen met knopen doorhakken en laten zien waarom ik sommige dingen beter kon vervangen of juist toch kon houden. Ik ben superblij met het resultaat, het lijkt veel groter dan ik ooit had gedacht en ik kan al mijn spullen kwijt.